Для боротьби з несанкціонованою торгівлею працівники Васильківського відділу поліції провели оперативно-профілактичне відпрацювання.

васильков 1 557 |
12-12-2017 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

З метою виявлення осіб, які здійснюють торгівлю з порушенням чинного законодавства, 2 грудня дільничні офіцери поліції провели черговий рейд по виявленню і ліквідації місць стихійної торгівлі.



Несанкціонована торгівля є однією з проблем нашого міста, саме тому працівники поліції приділяють особливу увагу профілактичній роботі щодо відповідальності за торгівлю в неустановлених місцях. Стихійна торгівля фізичних осіб створює як недобросовісну конкуренцію з легальними торговцями, так і призводить до несплати податків, порушень правил безпеки дорожнього руху та порушень санітарно-гігієнічних норм. Деякі громадяни, купуючи «дешевший товар», навіть не уявляють, який ризик тягнуть за собою такі покупки та не замислюються над тим, в якій мірі можна нашкодити власному здоров’ю, якщо харчуватися з «тротуару».


Щодо осіб, які здійснюють торгівлю з порушенням чинного законодавства, працівники Васильківського відділу поліції склали 3 адміністративних протоколи за статтею 159 (порушення правил торгівлі на ринках) та за статтею 160 (торгівля з рук у невстановлених місцях) Кодексу України про адміністративні правопорушення, які згодом будуть направлені до суду для прийняття рішення згідно чинного законодавства.

Васильківський ВП

ГУНП в Київській області