Студенти коледжу ознайомились із роботою поліцейських Васильківщини

васильков 2 560 |
10-06-2019 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Днями Васильківський відділ поліції гостинно відчинив свої двері для студентів 2-го курсу Васильківського коледжу НАУ.  Деякі з учнів вже визначилися із майбутньою професію, а тим хто ще не обрав свій шлях в майбутньому, поліцейські вирішили допомогти та представити кожний підрозділ відділу поліції.



Про реагування на заяви та повідомлення громадян, завдання оперативників, розслідування кримінальних проваджень та затримання правопорушників, роботу слідчо-оперативної групи, підрозділу інформаційної підтримки, документообігу та як працює Васильківський відділ поліції зсередини студенти дізнались під час заходу.


Екскурсія розпочалась зі знайомства із черговою частиною, де учням роз’яснили порядок  здійснення прийому заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події, а також дії працівників чергової служби при надходженні інформації про вчинення правопорушення.

Підлітки мали змогу зазирнути у службові кабінети поліцейських та своїми очима побачити, як працюють правоохоронці.


Після екскурсії дітей запросили до актової зали відділу поліції, де начальник сектору кадрового забезпечення розповів про вступ до лав поліції, а працівники ювенальної превенції нагадали про важливі правила безпеки під час літнього відпочинку.


Крім того, діти мали змогу приміряти засоби індивідуального захисту і екіпіровку поліцейських та  оглянути спецзасоби, та навчальну зброю.

Діти подякували за цікаву екскурсію та запевнили, що повернуться до Васильківського відділу поліції у якості співробітників, адже професія поліцейського хоча і є складною та кропіткою, але водночас дуже захоплюючою.