На Васильківщині в 3 громадян вилучено «канабіс»

васильков 2 511 |
12-11-2019 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Під час відпрацювання території обслуговування правоохоронці задокументували три факти незаконного зберігання наркотиків. Наркотичні засоби вилучено та направлено на експертизу.



Боротьба з незаконним обігом наркотичних засобів - один з пріоритетних напрямків роботи Васильківського відділу поліції.
Ввечері, 8 листопада в селищі Калинівка поліцейські запримітили підозрілого чоловіка. Під час проведення поверхневого огляду в місцевого жителя було виявлено згорток з речовиною зеленого кольору, ззовні схожою на «канабіс».
Також, 9 листопада у Василькові під час патрулювання було задокументовано ще два факти незаконного зберігання наркотиків. «Канабіс» було вилучено в молодиків: 25 та 26 років. Хлопці жителі Васильківщини.
Дурман-зілля вилучено та направлено на експертне дослідження.
За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.309 КК України (зберігання наркотичних засобів без мети збуту). Досудове слідство триває.
Шановні громадяни! Боротьба з наркозлочинністю – наша спільна справа.  Якщо ви знаєте хто вживає наркотичні засоби та займається їх збутом, повідомляйте в поліцію за номером «102».