У Василькові чоловік «професійно» вирощував коноплю

васильков 2 781 |
11-05-2020 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

До вирощування забороненої наркотичної речовини раніше судимий 49-річний чоловік у Василькові підійшов зі знанням справи: забезпечив своїм коноплям освітлення, потрібний температурний режим та культивув із використанням спеціального обладнання.



Підпільне виробництво на горищі у будинку чоловіка викрили співробітники Васильківського відділу поліції, провівши санкціонований обшук за ухвалою суду в рамках кримінального провадження відкритого за ч.1 ст.309 (Зберігання наркотичних засобів без мети збуту) КК України.

Зокрема, правоохоронці знайшли 21 вазон із коноплею, спеціальне обладнання, висушене фасоване наркозілля. Всі речові докази були вилучені та направлені на експертизу.

Самого наркоаграрія було затримано в порядку ст.208 КПК України, а за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.310 (Посів або вирощування конопель) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Наразі вирішується питання про оголошення підозри та обрання запобіжного заходу. Досудове слідство триває.