В місті Васильків оперативно розшукали автокрадія

васильков 1 652 |
30-11-2021 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Про зникнення вночі автівки «ВАЗ-21011» до поліції повідомив мешканець Василькова.
На пошуки викраденого авто були орієнтовані усі працівники групи реагування патрульної поліції.
Невдовзі, під час патрулювання поліцейські в лісі помітили автомобіль, схожий за прикметами на викрадений.

Згодом правоохоронці встановили особу викрадача. Ним виявився 18-річний місцевий житель. Зловмисник зізнався поліцейським, що на прохання 30-річного знайомого проник до гаражного приміщення і викрав авто, а також розповів, що старший товариш мав намір розібрати його на запчастини.


Під час проведення невідкладного обшуку за місцем перебування молодика правоохоронці виявили згортки фольги із речовиною, ззовні схожою на амфетамін, пакети з речовиною рослинного походження зеленого кольору схожою на канабіс, старі монети та банківські купюри, ордени, золоті прикраси.

На місце події одразу прибули керівництво відділу поліції та слідчо-оперативна група.
Наразі речові докази вилучено та направлено на відповідні експертизи.

За фактом викрадення автомобіля поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Наразі правоохоронці перевіряють причетність чоловіків до подібних злочинів на території Василькова, а також прилеглих районів. Вирішується питання щодо повідомленні їм підозри.
Досудове розслідування триває.