В Василькові відремонтували ізолятор тимчасового тримання за європейськими стандартами


Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

У Василькові повністю реконструювали ізолятор тимчасового тримання. Оновлене приміщення відповідає європейським стандартам та рекомендаціям щодо дотримання прав людини.



Під час реконструкції утеплили приміщення ізолятору, повністю замінили комунікації та дах, протипожежну систему, охоронно-попереджувальну сигналізацію, вентиляцію та впровадили сучасні системи опалення та електромережі.

В камерах встановили нову сантехніку, підлогу, ліжка та меблі.

Ізолятор оснастили новітньою системою відеоспостереження з виведенням сигналізації та відеонагляду до кімнати чергового.

Ізолятор додатково облаштували кімнатою для надання домедичної допомоги утримуваним, оновили слідчі кімнати, кімнату впізнання та побачення, облаштували кімнату інтерв’ювання з підключенням до підсистеми Custody Records та кімнату конфіденційної зустрічі з адвокатом.

Покращили в ізоляторі і умови роботи для слідчих, оперативників і захисників, а також несення служби для особового складу підрозділу. В ізоляторі облаштували кімнату відпочинку та психологічного розвантаження поліцейських, адже працює ІТТ цілодобово.