Привітання з Днем Незалежності України!

васильков 1 646 |
23-08-2020 |
новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Дорогі жителі Київщини!

Щиро вітаю вас з нашим головним державним святом – Днем Незалежності України!

Нас об’єднує любов до Батьківщини, щире бажання зробити свою рідну країну сильною, заможною, справедливою. Нас об’єднує бажання жити у великій, процвітаючій європейській державі.

У України героїчне минуле і щасливе майбутнє. Але я знаю, що багато хто розчарований теперішнім. Після президентських та парламентських виборів були великі очікування, і далеко не всі вони справдилися. Якщо в Києві ще помітні якісь зміни, то на місцях практично все залишилося як і раніше. Люди, які десятиліттями руйнували нашу державу, продовжують бути владою в багатьох селах, містах, районах.

Але, запевняю вас, це ненадовго. Процеси, що почалися в минулому році, вже не зупинити. Зміни будуть, і кожен зможе особисто відчути їхні результати. Ми обов’язково переможемо! Закликаю вас не опускати руки, вірити в нашу країну. Адже саме ми сьогодні несемо відповідальність за її майбутнє. Саме в наших силах зробити Україну такою, якою ми хочемо її бачити.

Дякую всім, хто своєю відданою працею, талантом, відповідальним ставленням до справи попри всі негаразди робить свій внесок у розвиток Київщини та всієї держави.

Бажаю всім вам міцного здоров’я і благополуччя, взаєморозуміння і затишку в родинах, підкорення професійних вершин на благо нашої Батьківщини. Нехай День Незалежності завжди буде для вас днем гордості за рідну країну!


Зі святом, з Днем Незалежності України! З повагою, Олександр Дубінський, народний депутат України, голова Київської обласної організації політичної партії «Слуга Народу»