Стадіон “Колос” на Васильківщині

васильков 3 983 |
28-01-2020 |
новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко відвідав з робочим візитом село Ковалівка, що у Васильківському районі на Київщині. Там зараз триває масштабна реконструкція стадіону «Колос», що є рідним для ФК «Колос» (Ковалівка) — дебютанта Прем’єр-ліги сезону-2019/2020.

Із ходом робіт на стадіоні керівника УАФ ознайомив президент ФК «Колос» Андрій Засуха, який нещодавно, 18 січня, був обраний на посаду голови Київської обласної асоціації футболу. Керівник КОАФ розповів Андрію Павелку про основні етапи реконструкції арени та поділився планами щодо розвитку футболу на Київщині.

За словами президента УАФ, завершення будівельних робіт на домашній арені ФК «Колос» стане великим подарунком для місцевих шанувальників футболу і важливим внеском у розвиток футбольної інфраструктури області.

«Невдовзі клуб, який лише минулого року дебютував у Прем’єр-лізі й зараз грає свої домашні матчі на «Оболонь-Арені», виступатиме вже на рідному стадіоні з критими трибунами місткістю майже 5 тисяч місць», — відзначив Андрій Павелко.

Також керівник УАФ розповів, що арена не тільки буде обладнана підігрівом поля та сучасною дренажною системою, а й відповідатиме всім необхідним умовам УПЛ, а також технічним вимогам щодо використання системи VAR та організації телетрансляцій поєдинків.

«Стадіон «Колос» зможе приймати матчі юнацьких та молодіжних збірних України і, поза всяким сумнівом, стане одним із центрів розвитку як дитячо-юнацького й аматорського, так і професіонального футболу всієї Київської області», — переконаний Андрій Павелко.