Клуб з Васильківського району має низькі шанси повернутися в єврокубки

васильков 2 097 |
27-01-2021 |
новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Футбольний клуб «Колос», який став однією з головних сенсацій минулого сезону і представляв Україну в єврокубках, нову кампанію проводить вже не так впевнено.

Колектив з селища Ковалівка, що у Васильківському районі, здивував багатьох футбольних вболівальників в Україні минулого року, посівши підсумкове шосте місце у турнірній таблиці Прем’єр-ліги, а потім здобувши право представляти країну в Лізі Європи після вдалого виступу в плей-офф за право потрапити в другий за престижем континентальний турнір.

В Лізі Європи ковалівці також виступили непогано – пройшли грецький «Аріс», а у наступному раунді програли хорватській «Рієці» у напруженому матчі на дуже поганому газоні стадіону суперника.

Та чи зможуть гравці «Колоса» повернутися в еврокубки вже за підсумками поточного сезону? У багатьох експертів є сумніви з цього приводу, зокрема і у аналітиків букмекерської компанії 1хBet, яка постійно намагається пропонувати своїм клієнтам широкий вибір об’єктів для парі, і український футбол також часто потрапляє до цього списку. Так от, якщо ви захочете використати свої знання в українському футболі та використати свій промокод 1xBet, або ж просто укласти парі з букмекером стосовно успіхів «Колоса» в сезоні 2020/21 українського вищого дивізіону, то помітите, що шанси ковалівців на підсумковий успіх в 1xBet котуються не дуже високо. Якщо порівнювати коефіцієнти на чемпіонство всіх учасників сезону, то підопічні Руслана Костишина йдуть лише на сьомому місці, поступаючись в шансах не лише двом визнаним грандам УПЛ – «Шахтарю» та «Динамо», але й таким командам як «Зоря», «Ворскла», «Десна» і «Олександрія».


Більше того – однаковий з «Колосом» коефіцієнт на успіх в чемпіонаті букмекер пропонує і на «Дніпро-1», який взагалі посідає останнє місце в таблиці першості перед початком другої частини сезону. Тоді як «Колос», нагадаємо, йде шостим з 14-ти учасників.


Можливо, експертів не вражає кадрова політика колективу з Ковалівки, адже новини спорту взимку й справді не були сповнені звістками про підсилення складу «Колоса» новими гравцями. Втім, варто відзначити, що в розпорядженні Руслана Костишина був дуже непоганий склад гравців і без роботи на зимовому трансферному ринку, і тут ще не зрозуміло, хто буде краще виглядати навесні – ті команди, що оновили склад, або ж ковалівці, у яких зіграний та перевірений на високому рівні колектив.


Залишається лише дочекатися початку другої частини сезону в українському футболі та перевірити – чи виправдаються низькі очікування аналітиків від виступу «Колоса», або ж клуб з Васильківського району дійсно регресуватиме і не зможе вибратися до євро кубків другий сезон поспіль?

Перше випробування для ковалівців буде дуже важким – матч проти «Шахтаря» 13-го лютого. Такий суворий екзаменатор стану чудовим індикатором амбіцій для «Колоса». А вже на початку березня на команду чекає кубкове протистояння з київським «Динамо», і кубок, до речі – ще один спосіб для ковалівців потрапити до Європи.