Підсумки волейбольного сезону 2016

васильков 2 382 |
20-04-2016 |
новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

17 квітня 2016 року в смт Гребінки відбулися одразу дві значущі події для волейбольної спільноти Васильківщини. Це розіграш кубку Васильківського району та церемонія урочистого нагородження переможців та призерів цьогорічного чемпіонату, визначення кращих гравців та визначення подальших планів у повсякденній роботі.

Не стоїть осторонь цих процесів і Почесний президент районної федерації волейболу МАЗЕПА О.В. Вже стало доброю традицією за підтримки Олега Володимировича проводити волейбольні турніри серед різних вікових груп населення: починаючи від дітей шкільного віку і закінчуючи аматорами. 

Ось і цього разу переможці та призери отримали кубки, медалі, пам’ятні призи., які були придбані за допомоги Олега Мазепи, за що волейбольна спільнота щиро йому дякує. А дякувати було за що, адже тім призам які отримали наші спортсмени – аматори могли позаздрити навіть спортсмени - професіонали. Чемпіонські нагороди отримав колектив «ВАСИЛЬКІВ, другим став «ТЕТІЇВ», третіми «ДРОЗДИ» (Білоцерківський р-н).

 

Володарем кубка стали волейболісти «ТЕТІЇВА», що в напруженій боротьбі здолали наших земляків з «ВАСИЛЬКОВА». Васильківська районна федерація волейболу висловлює слова подяки Гребінківському селищному голові ЗБАРАЩЕНКО Н.С., Барахтівському сільському САВЧУК В.А., директору Гребінківської ЗОШ І-ІІІст. КОВАЛЬЧУК В.М. за активну участь в спортивному, а зокрема волейбольному житті своїх громад.

Особливу увагу МАЗЕПА О.В., як почесний президент федерації звертає на становлення підростаючого покоління. Так з цього року на базі селищ Гребінки та Глеваха з’явились нові кваліфіковані тренери, які активно займаються з дітьми, тож надіємось, що вже скоро плоди системної роботи з розвитку волейболу на Васильківщині будуть видні на спортивних майданчиках.