Відкриваємо Україну разом зі шкільною командою НВК №4 "Діти галактики"

https://vasilkov.info/uploads/posts/2017-01/1483720225_t_1_58117487.jpg

Команда НВК № 4 м. Василькова приймає участь у всеукраїнському освітньому проекті «Відкривай Україну».

Молоді, амбітні та ініціативні школярі НВК № 4 дуже достойно представляють наше місто і вже займають призові місця.
Команда "Діти галактики" складається з 15 учнів Васильківського НВК № 4 (по два учні з 7го по 11 класи) та вчителя-куратора, якого діти обирають самостійно. Нею стала Тамара Михайлівна Бишенко

Команда вже виконала багато завдань, розробила шкільний проект і зробила власну відеопрезентацію
Давайте всім містом підтримаємо команду "Діти галактики", для цього треба зайти на https://www.youtube.com/watch?v=LwDFlwmhQKY
Подивитись, якщо Вам сподобалось - натиснити "Подобається".


«Відкривай Україну» - освітній гейміфікований проект для підлітків з малих міст України, який навчатиме прояву активної громадянської позиції та реалізації суспільно-корисних проектів.


Завдання кожної команди та проекту в цілому - зробити життя кращим. Перший етап - знайти проблеми у власній школі та вирішити одну з них. Другий етап - змінити на краще своє місто. І в результаті - навчитися змінювати себе і світ.


Результат для учасників - побачити та відчути: “я сам, і всі ми як команда, можемо змінювати світ навколо”; усвідомити себе як особистість, яка готова діяти та творити, навчитись працювати в команді, мислити, ставити цілі та досягати їх.


Команди, які реалізували проект у місті, представлять їх на фестивалях у своїх обласних центрах. Учасники зможуть поділитися своїми досягненнями та показати гостям, що і як вони змінили у власному місті.


На фестивалях буде обрано обласних фіналістів - загалом 24 команди, які приїдуть у Київ та отримають додаткові навчальні сесії. Фіналісти позмагаються за можливість стажування за кордоном для вивчення міжнародного досвіду розвитку міст.

 

До реалізації проекту долучені партнери, зокрема: Міністерство освіти і науки України, Креативна академія iWonder Києво-Могилянської Бізнес Школи, Майкрософт Україна, Європейська Бізнес Асоціація та інші.

 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com