Чергова апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів міської ради

https://vasilkov.info/uploads/posts/2017-01/1485179858_16142929_1189122821209257_5678586377731178170_n.jpg

Сьогодні Васильківський міський голова Сабадаш В.І. провів чергову апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів міської ради та її виконавчого комітету, органів виконавчої влади, комунальних служб міста та засобів масової інформації, під час якої обговорювались актуальні питання життєдіяльності міста.

Міський голова заслухав керівників, які доповіли про стан справ на підприємствах, в установах та організаціях, які вони очолюють.
Зокрема:


1. Степаненко Т.В. - начальник фінансового управління - подано проект рішення в міську раду про виплату заробітної плати з урахуванням підвищення тарифних розрядів за рахунок коштів міського бюджету педагогічним працівникам дошкільних та позашкільних навчальних закладів міста, науково-методичного центру відділу освіти, як і педагогічним працівникам загальноосвітніх шкіл міста, які будуть фінансуватися за рахунок освітньої субвенції державного бюджету.


2. Бурсова Л.П. - начальник управління соціального захисту населення - надійшло 58 звернень від громадян міста, заборгованості по заробітній платі та соціальним виплатам немає.


3. Козак Л.О. - начальник відділу освіти - закінчився І етап Всеукраїнського конкурсу "Вчитель року", у якому приймала участь та здобула перемогу в І етапі заступник з виховної роботи ЗОШ№8, вчитель музичного мистецтва Мазуренко О.В. Побажаємо успіхів та перемоги в заключному етапі конкурсу.


4. Ларіна Г.Ю. - проведені загальноміські та загальнодержавні свята (Водохреща, День Соборності України), на цьому тижні для учнів ЗОШ в міській бібліотеці будуть проводитись виховні години "Великий день єдності", 24 січня о 14.00 годині у народному краєзнавчому музеї розпочне свою роботу виставка майстрів народного мистецтва міст Борисполя та Василькова "До народних джерел".


5. Гаркавенко В.Г. - начальник служби у справах сім"ї та дітей -на обліку перебуває 173 дитини-інваліда. Проводилась робота з сім"ями учасників АТО, які опинились у складних життєвих обставинах.


6. Перінська О.П. - секретар міської ради - триває підготовка до пленарного засідання чергової сесії Васильківської міської ради.

 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com