ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО- ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

https://vasilkov.info/uploads/posts/2017-03/1489663665_17309887_1245426458912226_615470470867860979_n.jpg

Васильківський міський голова Сабадаш В.І. провів ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО- ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ.

На порядок денний виносилось питання:
1. Про виконання першочергових заходів щодо недопущення виникнення надзвичайної ситуації, пов’язаної з порушенням роботи каналізаційно-насосної станції Васильківської ЦРЛ.

 

За інформацією Васильківської ЦРЛ стався витік нечистот на КНС в зв’язку з виходом з ладу насосного обладнання. Зазначений КНС обслуговує Васильківська ЦРЛ. Магістраль від будинку по вулиці Декабристів,87-а знаходиться на балансі КП «ККП м. Василькова», а зазначена КНС знаходиться на балансі та території Васильківської ЦРЛ. Аварійна ситуація спричинила витік нечистот, забруднення території та створила загрозу забруднення водойм, які знаходяться нижче вулиць І. Мазепи, Маяковського і Околична.


07-09 березня 2017 р. головний лікар Васильківської ЦРЛ письмово звернулась до виконкому та повідомила про вище вказану ситуацію.
Керівним складом КП «ККП м. Василькова» спільно з представниками Васильківської ЦРЛ 08-09.03.17р. проведено обстеження місце аварійної ситуації та витоку нечистот. Підготовлено дефектний акт та складено кошторис на проведення невідкладних робіт по ремонтно-відновлювальних роботах на магістралі від будинку №87 по вулиці Декабристів до КНС на території Васильківської ЦРЛ та самої ЦРЛ.


Обстеженням 09.03.17 р. території, де сталася аварійна ситуація з’ясовано, що на території Васильківської ЦРЛ знаходиться котельня КП «Васильківтепломережа», що використовує для виробництва теплової енергії тверде паливо ( у вигляді деревини), що потребує упорядкування території та благоустрою.
ВИРІШИЛИ:
1. Невідкладно провести ремонтно - відновлювальні роботи на магістралі та КНС балансоутримувачам в межах компетенції.


2. КП «ККП м. Василькова» забезпечити проведення капітального ремонту частини системи водовідведення від будинку №87-а по вул. Декабристів та надати допомогу ЦРЛ в проведенні ремонтно – відновлювальних робіт на КНС. Бардису О. М.: Закупити необхідне обладнання для проведення ремонтно-відновлювальних робіт на магістралі та КНС та передати закуплені насоси, обладнання в користування Васильківській ЦРЛ. Забезпечити проведення робіт протягом 24 годин.


3. Васильківській ЦРЛ Васильківської районної ради рекомендуємо вжити невідкладних заходів з ремонтно - відновлювальних робіт та недопущення загрози навколишнього середовища, життю та здоров’ю людей. Провести розрахунки з підрядниками за виконання робіт на КНС.
Бріку В. І.: Провести роботи з благоустрою території навколо будівель котельні, упорядкувати для зберігання та використання деревини котельні.


4. Про вжиті заходи проінформувати громадськість міста через ЗМІ.


5. За наслідками проведення ремонтно-відновлювальних робіт та відпрацювань повторно розглянути питання на комісії.


6. Контроль за виконання покладається на постійну комісію ТЕБ та НС.

 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com