ЗАСІДАННЯ ЦЕНТРУ ДОПОМОГИ УЧАСНИКАМ АТО ТА ЧЛЕНАМ ЇХ СІМЕЙ

https://vasilkov.info/uploads/posts/2017-04/1491129308_5940_full-min.jpg

31 березня Васильківський міський голова Сабадаш В.І. провів засідання Центру допомоги учасникам антитерористичної операції, членам їх сімей та членам сімей загиблих військовослужбовців, які брали участь у проведенні антитерористичної операції.

 На порядок денний виносились питання:

  1. Про організацію роботи Центру допомоги учасникам антитерористичної операції, членам їх сімей та членам сімей загиблих військовослужбовців, які брали участь у проведенні антитерористичної операції.
  2. Про розгляд заяв щодо включення до складу Центру допомоги учасникам антитерористичної операції, членам їх сімей та членам сімей загиблих військовослужбовців, які брали участь у проведенні антитерористичної операції.
  3. Про виділення кімнати в приміщенні військового комісаріату для роботи Центру допомоги учасникам антитерористичної операції, членам їх сімей та членам сімей загиблих військовослужбовців, які брали участь у проведенні антитерористичної операції.
  4. Про порядок передачі земельних ділянок державної або комунальної власності у власність учасникам АТО.
  5. Інформація про роботу Управління соціального захисту населення Васильківської міської ради за січень-березень 2017 року по роботі з учасниками АТО.

 

 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com