РОЗШИРЕНА АПАРАТНА НАРАДА

Сьогодні відбулася розширена апаратна нарада з заступниками міського голови з питань діяльності органів виконавчої влади, керівниками структурних підрозділів міської ради та її виконавчого комітету, директорами комунальних підприємств, начальниками управлінь, відділів, секторів міської ради,міськрайонних служб під головуванням секретаря міської ради Перінської О.П.


Керівники доповіли про стан справ на підприємствах, в установах та організаціях, які вони очолюють. Зокрема:
1. Сук О.М. – начальник Васильківського РВ ГУ ДСНС України – з початку року сталося 50 пожеж, в результаті яких загинуло 3 особи. Проводяться заходи з населенням щодо інформування про обережне поводження біля водоймищ під час відпочинку.
2. Проскурня Г.І. – начальник управління Пенсійного фонду України у м. Василькові – пенсії фінансуються вчасно і виплачуються в повному обсязі.
3. Августинович Я.І. – головний лікар Васильківського районного центру первинної медико-санітарної допомоги – медичну реформу відтермінували до 01 січня 2018 року. Дуже багато випадків захворювання на ботулізм, прохання до мешканців відмовитись від вживання вяленої риби промислового виробництва. Ботулізм останніми днями став однією з найгарячіших медичних тем. Попри те, що випадки цього важкого інфекційного захворювання в Україні реєструвалися щорічно, нинішній спалах особливо насторожує медичну спільноту. Звернімося до цифр. Згідно зі статистикою Центру громадського здоров’я МОЗ, з початку 2017 року на ботулізм захворів 71 українець, було зареєстровано 8 летальних випадків.
4. Первак В.М. – начальник Васильківського відділу поліції ГУНп в Київській області – за 19 днів до відділу надійшло 19 заяв. 18 червня у місті сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої загинула одна особа. Зафіксовано 3 факти незаконного збереження наркотиків, 2 факти шахрайства (дзвінки про перерахування коштів). Складено близько 18 адміністративних протоколів щодо керування автотранспортом у нетверезому стані.
5. Стасюк О.А. – начальник управління економіки і власності – до уваги громадян, управління змінило адресу: м. Васильків, вул. Володимирська, 43.
6. Грицай І.О. – в.о. начальника відділу освіти – підготовка до оздоровлення школярів міста та до випускного вечора, який відбудеться 27 червня.
7. Ларіна Г.Ю. – начальник відділу культури – 21 червня відбудеться конференція у рамках проведення заходів до 500-річчя Реформації. 22 червня о 10.00 годині біля Меморіалу Слави відбудеться мітинг з нагоди Дня скорботи і вшанування пам”яті жертв Війни в Україні.
8. Бардис О.М. – директор КП “ККП м. Василькова” – без холодного водопостачання у пікові вечірні години все ще залишаються верхі поверхи багатоповерхових будинків. Порив на вулиці Польовій ліквідовано.
 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com