ДО УВАГИ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ!

З метою недопущення порушень чинного законодавства з боку суб’єктів господарювання у сфері торгівлі та поліпшення соціально-економічного, побутового стану населення  м. Василькова 15 березня 2018 року було здійснено обстеження суб’єктів господарювання Тимчасовою комісією для проведення комплексної перевірки дотримання вимог чинного законодавства у сфері торгівлі в  м. Василькові (склад комісії відповідно до розпорядження Васильківського міського голови від 06.07.2017 року № 132).

За результатами проведення обстеження, звертаємо увагу суб’єктів господарювання про необхідність проведення державної реєстрації потужностей відповідно до Порядку проведення державної реєстрації потужностей, ведення державного реєстру потужностей операторів ринку та надання інформації з нього заінтересованим суб’єктам, затвердженого наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 10.02.2016 року  № 39.


Для реєстрації потужностей Вам необхідно звернутися до Васильківського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Київській області (м. Васильків, вул. Костомарова, 1, тел. (04571) 2-40-23).


Крім того, рекомендуємо суб’єктам господарювання дотримуватись вимог чинного законодавства у сфері торгівлі відповідно до Постанови КМ України від 15.06.2006 року №833 «Про затвердження Порядку провадження торговельної діяльності та правил торговельного обслуговування на ринку споживчих товарів».


Також, наголошуємо на необхідність розташування у Куточку споживача Книги відгуків і пропозицій, зареєстрованої відповідно до Інструкції про Книгу відгуків і пропозицій на підприємствах роздрібної торгівлі та у закладах ресторанного господарства, затвердженої наказом міністерства зовнішніх економічних зв’язків і торгівлі України від 24.06.1996 року №349.

 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com