Відбулася щотижнева апаратна нарада

18 червня 2018 року відбулася апаратна нарада під головуванням Васильківського міського голови Сабадаша В.І. із заступниками міського голови з питань діяльності органів виконавчої влади, керівниками структурних підрозділів міської ради та її виконавчого комітету, директорами комунальних підприємств, начальниками управлінь, відділів, секторів міської ради, під час якої розглянуто актуальні питання життєдіяльності міста.

Зокрема:

1. Сабадаш В.І.– Васильківський міський голова – подяка усім комунальним службам, депутатам міської ради, управляючим компаніям, небайдужим мешканцям за допомогу у подоланні наслідків природної стихії. Проблем ще багато (не розчищені від поламаних дерев вулиці і парки, проблеми зі світлом та водою), але ми всі працюємо в посиленому режимі. Сподіваємось на розуміння мешканців міста.

2. Павлова Р.С.– начальник управління культури, туризму та охорони культурної спадщини – 22 червня 2018 року о 10.00 годині біля Меморіалу Слави відбудеться мітинг з нагоди Дня скорботи і вшанування пам”яті жертв війни.

3. Козак Л.О.– начальник відділу освіти – 19 червня 2018 року о 13.00 годині відбудеться нарада з керівниками загальноосвітніх навчальних закладів щодо проведення випускного балу, який відбудеться 25 червня та оздоровлення школярів (І заїзд – 30 червня).

4. Бурсова Л.П.– начальник Управління соціального захисту населення – 12 червня 2018 року відбулося засідання комісії з питань легалізації та виплати заробітної плати. Виплачені всі державні допомоги, матеріальна допомога мешканцям міста. Ліквідатори ЧАЕС отримали 7 путівок на оздоровлення. На обліку перебувають 460 учасників АТО.

5. Длужинська І.М. – начальник УЖКГ – продовжується спільна робота з управляючими компаніями. В міськрайонній газеті “Життя і слово” надруковано повідомлення для ознайомлення мешканців міста, які вулиці закріплені за новими управителями.

6. Перінська О.П.– секретар міської ради – 15-16 червня 2018 року у місті Томашув – Любельський республіка Польща відбувся 4 Східний Самоврядувально – економічний форум, у якому взяли участь Генеральний Консул України в Любліні Василь Павлюк, Консул Білорусії у Білій Подласці, заступник держсекретаря Міністерства розвитку та інвестицій республіки Польща, представники органів місцевого самоврядування та бізнесу в Україні, Білорусії, Польщі. На форумі було розглянуто та обговорено ряд питань транскордонного співробітництва в рамках міжнародної програми Польща-Білорусь-Україна, залучення коштів фондів ЄС для розвитку системи освіти в Україні, історичний туризм тощо.

 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com