ВІТАННЯ ВОЛОДИМИРОА САБАДАША З ДНЕМ ЗНАНЬ

Шановна васильківська громадо! Дорогі діти, шановні педагоги та батьки!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всенародного свята – Дня знань та початку нового навчального року!

Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас.   Перше вересня єднає нас усіх, бо кожен колись у цей день переступив поріг рідної школи, відкрив першу книжку, написав перше слово.

Дорогі учні! У школі перед Вами відкриваються тисячі доріг у Країну Знань і вічних істин Справедливості та Добра. Нехай цей навчальний рік відкриє перед вами нові горизонти пізнання себе і світу, принесе тільки приємні враження.

Насамперед, хочу привітати першокласників. Цього року всі першачки будуть навчатися за програмою Нової української школи. Мислення, навички, вміння, цінності, погляди, соціалізація у майбутньому – це основний вектор розвитку і навчання дітей за даною програмою. Нова школа не тільки даватиме учням знання, а і вміння застосовувати їх у житті. Юні друзі! Будьте сміливими, допитливими і наполегливими, адже Ви стаєте частиною великої шкільної родини, нового і славного покоління, яке в майбутньому обов’язково принесе нашій країні розквіт і благополуччя.

З нагоди свята бажаю усім школярам незабутніх миттєвостей шкільного життя, справжніх відкриттів і успіхів! Батькам та вчителям – наснаги та терпіння, адже виховання нових поколінь українців – справа непроста і ніхто інший не зможе навчити дітей любові та поваги до рідної країни.

Нехай цей сонячний першовересень принесе добрий настрій у кожну школу і кожну родину!

Зі святом! Щасти Вам!

 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com