АПАРАТНА НАРАДА 10 вересня

Васильківський міський голова Володимир Сабадаш провів чергову апаратну нараду з заступниками, керівниками управлінь, відділів та інших структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради.

В ході наради було підбито підсумки щодо проведених за минулий тиждень заходів, обговорено ряд питань щодо планів роботи
на поточний робочий тиждень.

Міський голова зупинився на організаційних питаннях, які забезпечують ефективну і злагоджену роботу всіх структурних підрозділів та акцентував  увагу на першочергових завданнях.
Володимир Іванович подякував усім структурним підрозділам, які приймали участь у підготовці заходів з нагоди 1030-ї річниці з Дня заснування міста Василькова, за злагоджену роботу протягом усього святкового дня.


З доповіддю перед присутніми виступили:

  1. Начальник відділу освіти Лілія Козак:
    –    ремонтні роботи інклюзивно – ресурсного центру станом на сьогодні практично завершені, завезено обладнання, облаштовується сенсорна кімната. По спортивному майданчику ЗОШ №1 відбувся аукціон.
  2. Начальник Управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Руслана Павлова:
    –  святкові заходи з нагоди Дня міста відбулися, не зважаючи на погодні умови. Все, що було заплановано,  пройшло на високому рівні.

За результатами наради міським головою надані доручення відповідальним посадовим особам місцевого самоврядування для відпрацювання в межах своїх повноважень.

 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com