НАРАДА СТРУКТУРНИХ ПІДРОЗДІЛІВ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Під головуванням першого заступника міського голови Володимира Гурєєва відбулася апаратна нарада керівників структурних підрозділів Васильківської міської ради. В ході наради  було підбито підсумки щодо проведених за минулий тиждень заходів, обговорено ряд питань щодо планів роботи на поточний робочий тиждень.

Перший заступник зупинився на організаційних питаннях, які забезпечують ефективну і злагоджену роботу всіх структурних підрозділів та акцентував  увагу на першочергових завданнях. 

З доповіддю перед присутніми виступили:

1. Рибалко С.В. – в.о. начальника управління з питань економіки та власності – на минулому тижні був проведений конкурс на перевезення пасажирів автобусами загального користування. Переможцем визнано КП “Васильківміськпарктранс”. Триває збір інформації до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Київської області на 2019 рік.

2. Бурсова Л.П. – начальник управління соціального захисту населення – на минулому тижні були проведені засідання комісій з питань надання матеріальної допомоги мешканцям міста, які потребують цієї допомоги у зв”язку із складними життєвими обставинами, з питань виплат внутрішньо переміщеним особам. Відбулося засідання Центру допомоги учасникам АТО, членам їх сімей та сімей загиблих військовослужбовців. Заплановано збори з мешканцями в/м щодо нових правил оформлення субсидій.

3. Козак Л.О. – начальник відділу освіти – затверджена мережа навчальних закладів – 5113 учнів загальноосвітніх навчальних закладів, 1700 – вихованців дошкільних навчальних закладів. У позашкільних навчальних закладах проходять Дні відкритих дверей. Розпочалися роботи по встановленню дитячих майданчиків у дошкільних навчальних закладах.

4. Березанська Е.Ю. – начальник відділу молоді та спорту – був проведений олімпійський урок з учнями Васильківської ЗОШ №7 з інвентарем для легкоатлетичних занять. Планується проведення турніру з волейболу для ветеранів.

5. Павлова Р.С. – начальник управління культури, туризму та охорони культурної спадщини – 17.09. 2018 року об 11.00 в актовій залі Васильківського РВ ГУ ДСНС годині відбудуться урочистості з нагоди Дня працівників цивільного захисту. 20.09.2018 року – відбудуться заходи з нагоди Дня партизанської слави у актовій залі школи мистецтв. Проведено атестацію працівників бібліотечної системи.

 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com