ВІТАННЯ ВАСИЛЬКІВСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ ВОЛОДИМИРА САБАДАША З ДНЕМ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ, УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА ТА СВЯТОМ ПОКРОВИ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ

Шановні військовослужбовці, учасники бойових дій та антитерористичної операції, волонтери, ветерани! Дорога васильківська громадо!

Від імені Васильківської міської ради, виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю з Днем захисника України, Днем українського козацтва та святом Покрови Пресвятої Богородиці!

День Захисника України – це свято, яке посіло гідне місце серед самих почесних та достойних, ми вшановуємо всіх, хто причетний до високого звання – захисника України, звання єдиного для всіх: від вкритих сивиною і увінчаних нагородами фронтовиків до молоді, яка лише нещодавно одягла військову форму, від воїнів-інтернаціоналістів до учасників антитерористичної операції.

Цей день об’єднує різні покоління, кожне з яких має своїх українських Героїв. За часів козацтва наші предки пройшли науку честі та гідності, рівності та демократії. Вірою і правдою справі утворення нашої держави довгі роки служили ветерани повстанського руху, давши клятву здобути волю Україні або загинути за неї.

Героїчно боронили українську землю солдати у Другу світову війну.

Славетні традиції українського народу продовжують захисники і патріоти Української держави, які сьогодні відстоюють мир у нашій країні на східних рубежах. За це їм низький уклін і особлива шана.

У цей день ми також схиляємо голови перед світлою пам’яттю усіх героїв, які полягли в боротьбі за вільну, незалежну і нескорену Україну. Вічна їм пам’ять!

Від щирого серця бажаю щастя, здоров’я, родинної злагоди, оптимізму і миру! Нехай це свято відважних і мужніх людей завжди буде мирним і радісним, а любов до України й людська шана надихають на нові звершення у благородній справі служіння рідному народові!

У свято Покрови нехай Божа Матір буде прихильною до кожної васильківської родини, до нашої рідної України.

 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com