ЗАСІДАННЯ КОМІТЕТУ СТРАТЕГІЧНОГО ПЛАНУВАННЯ

25 жовтня 2018 року у Малому залі Будинку культури під головуванням Васильківського міського голови Сабадаша В.І., за участі секретаря міської ради Перінської О.П., заступника міського голови Перепелиці Л.О., депутатів, представників підрозділів та виконавчих органів міської ради, представників громади та бізнесу відбулося засідання комітету стратегічного планування.

Комітет створено з метою сталого розвитку міста Васильків, системного підходу до управління соціально-економічними процесами, створення спільного бачення майбутнього розвитку міста, створення системи взаємовигідного партнерства, підвищення конкурентної спроможності, інвестиційної привабливості, раціонального використання наявних ресурсів, визначення проблем та погодження реалістичних цілей, завдань та проектів, здійснення яких вирішить ці проблеми.

Основною функцією комітету є створення низки планувальних документів, необхідних для визначення діючих тенденцій і закономірностей місцевого розвитку, формування на цій основі сценаріїв перспективного соціально-економічного та екологічного розвитку, визначення етапів і термінів досягнення місцевих пріоритетів, кожен з яких має свій об’єкт, принципи, призначення, однак разом вони формують цілісну систему планування місцевого розвитку.


Отже, основним завданням комітету є підготовка документів, які дадуть можливість забезпечити сталий розвиток територіальної громади міста.

На засідання комітету виносилися наступні питання:

  1. Основні напрямки роботи у сфері розробки документів стратегічного характеру (Стратегія розвитку міста Васильків 2030, План економічного розвитку міста Васильків, План дій сталого енергетичного розвитку та адаптації до змін клімату міста Васильків на період до 2030 року)
  2. SWOT-аналіз розвитку міста. Пропозиції щодо основних напрямків та стратегічних цілей розвитку міста
  3. Структура Плану економічного розвитку міста Васильків. Інформація, необхідна для розробки документа
  4. Проект Плану дій сталого енергетичного розвитку та адаптації до змін клімату міста Васильків на період до 2030 року та пропозиції до нього
 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com