ЗАХИСТ УЧАСНИКІВ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ ТА ЇХ СІМЕЙ

Під головуванням Васильківського міського голови Володимира Сабадаша 09 листопада 2018 року відбулося засідання Васильківського міського Центру захисту учасників антитерористичної операції та їх сімей. На порядок денний виносилось питання “Про виплату матеріальної допомоги за рахунок місцевого бюджету у відповідності до Програми надання соціально-правової допомоги учасникам антитерористичної операції та їх сімей”.

Доповідачем по даному питанню виступила голова Центру Людмила Бурсова, яка також ознайомила присутніх членів засідання з Пам”яткою учасникам російсько-української війни, що розроблена Організацією “Юридична Сотня” спільно з фахівцями Міністерства соціальної політики України, Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції, Міністерства оборони України та Генерального штабу Збройних Сил України з метою забезпечення військовослужбовців базовою інформацією щодо пільг, прав і соціальних гарантій.
Також, Людмила Бурсова довела до учасників засідання лист Київського обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі, у відповідності до Указу Президента України від 27.03. 1998 р. №222 “Про заходи щодо підтримки індивідуального житлового будівництва на селі” шляхом надання пільгових довгострокових кредитів індивідуальним забудовникам житла на селі на виконання регіональної програми “Власний дім”. Мета даної програми – виявлення та стимулювання розв”язання проблеми забезпечення житлом учасників антитерористичної операції та членів їх сімей.
До 21 листопада 2018 року надати списки учасників АТО та членів сімей загиблих (померлих), які потребують покращення житлових умов, зокрема, реконструкції житлових будинків з надвірними підсобними приміщеннями, завершення будівництва житла, спорудження інженерних мереж, підключення їх до існуючих комунікацій тощо до управління соціального захисту населення Васильківської міської ради. Детальна інформація за телефоном (04571) 6-27-83

 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com