ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

30 січня 2019 року під головуванням Васильківського міського голови Володимира Сабадаша відбулося чергове засідання виконавчого комітету Васильківської міської ради. На порядок денний виносились питання:

 1. Про матеріальну допомогу.

2. Про заслуховування звітів керівників комунальних підприємств,

 організацій та установ міста про роботу за 2018 рік.

3.Про підсумки роботи щодо розгляду звернень громадян, що надійшли до виконавчого комітету Васильківської міської ради за2018 року.

4. Про затвердження переліку підприємств комунальної власності міста Василькова та видів робіт для організації проведення безоплатних громадських робіт.

5. Про затвердження переліку підприємств комунальної власності міста Василькова та видів робіт для організації проведення оплачуваних суспільно-корисних робіт.

6. Про затвердження складу Експертної групи, що організовує та координує впровадження та реалізацію Громадського бюджету на території міста Васильків у 2019 році.

7.Про затвердження інформаційних і технологічних карток адміністративної послуги «Переоформлення дозволу на розміщення зовнішньої реклами».

8. Про захист майнових та житлових прав дитини.

9. Про надання дозволу на розміщення об’єкту виїзної торгівлі (безалкогольними напоями, чіпсами та морозивом) фізичній особі-підприємцю.

10. Про видачу свідоцтва про право власності на квартиру.

11. Про присвоєння поштової адреси об’єктам нерухомого майна.

12. Про присвоєння поштової адреси житловому будинку.

13.Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Васильківської міської ради.

 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com