Пенсійний фонд України почав фінансування пенсій та житлових субсидій з 1 березня 2019 року.

Громадяни, які не є пенсіонерами, зможуть отримати субсидії грошима з 12 числа кожного місяця. Як відзначили в прес-службі, якщо субсидіант, який не є пенсіонером, не має поточного рахунку в Ощадбанку, Міністерство соціальної політики направить адресне повідомлення про суму призначеної субсидії та механізм її виплати через Ощадбанк.

"Наголошуємо, що для зручності необхідно перед відвідуванням банку пройти реестрацію на офіційному сайті або в Контакт-центрі Ощадбанку за тел.: 0800210800 (безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів на території України)", - йдеться в повідомленні.
При отриманні першої субсидії у грошовій формі через систему грошових переказів "Швидка копійка" субсидіанту буде запропоновано відкрити поточний рахунок, на який в подальшому буде зараховуватися субсидія.
При цьому, якщо субсидіант, який не є пенсіонером, вже має поточний рахунок в Ощадбанку, на нього буде зарахована субсидія.
В Ощадбанку відзначили. що субсидіантам-пенсіонерам не потрібно додатково реєструватися для отримання субсидії. Вони отримають субсидію одночасно з пенсією через "Укрпошту" або на свій банківський пенсійний рахунок у звичайні терміни

 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com