Засідання колегії відділу освіти Васильківської міської ради. 

Розпочалося засідання урочистостями з нагородження переможців і лауреатів відеомарафону «Тарас Шевченко і сьогодення», присвяченого 205-й річниці з дня народження Великого Кобзаря, проведеного за ініціативи відділу освіти спільно з телеканалом «Васильків ТБ». Нагороди вручали перший заступник міського голови Гурєєв В.В. та начальник відділу освіти Козак Л.О. Нагороду від телеканалу «Васильків ТБ» одержав Турчин Владислав, учень Васильківського академічного ліцею «Успіх».

 У роботі колегії взяли участь керівники закладів освіти. До участі у колегії були запрошені Загородня Наталія Євгеніївна, старший інспектор з ювенальної превенції Васильківського ВП ГУНП в Київській області, майор поліції; Воронова Людмила Леонідівна, начальник відділу молоді та спорту; Гаркавенко Володимир Григорович, начальник служби у справах дітей та сім’ї; Марущак Анатолій Трохимович, радник міського голови.


Відповідно до порядку денного колегії були розглянуті наступні питання:
1. Про організацію роботи щодо запобігання соціального сирітства, бездоглядності та правопорушень серед дітей міста.
2. Про роботу Комунальної установи «Інклюзивно-ресурний центр».
3. Про стан функціонування та діяльність органів учнівського самоврядування.
4. Про проведення у 2019 році Року дитини в м. Василькові та Київській області.
По кожному із зазначених питань прийнято відповідні рішення та затверджено план заходів з проведення у 2019 році Року дитини.

 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com