Шановні жителі міста Васильків!

Протягом двох останніх тижнів наше Місто вже у котрий раз опинилося в епіцентрі політичної боротьби, у зв’язку з чим до нього підвищився інтерес з боку ЗМІ, пересічних українців та народних депутатів України. Вчора до Василькова завітав народний депутат України - Мосійчук Ігор Володимирович, який вирішив зіграти роль «борця за справедливість» та використати підвищену увагу до нашого Міста для покращення власного політичного рейтингу. 

З огляду на вищенаведене, хочу поділитися своєю думкою про останні події:


1. Дійсно, 22 березня я отримав виклик на допит до ГСУ Національної поліції України в рамках кримінального провадження, що стосується виборчого процесу. Хочу заявити, що я з відповідальністю виконаю свій конституційний обов’язок та надам відповідь на усі поставлені запитання. Більш того, зроблю це з особливою легкістю, оскільки моя діяльність як васильківського міського голови здійснюється лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.


2. Стосовно скликання позачергової сесії: я дуже радий, що депутати Васильківської міської ради мають реальну можливість користуватися своїми законними повноваженнями, керуючись власними переконаннями. Я готовий звітувати перед територіальною громадою Міста та депутатами місцевої ради щодо будь-яких питань у будь-який час.


3. Стосовно заяви народного депутата України Мосійчука: «Вибори скінчаться і після 31 березня вся ця публіка буде відповідати по закону», хочу зауважити наступне: 
кому ж як не Вам, Ігоре Володимировичу, враховуючи Ваш багатий досвід спілкування з правоохоронними органами, знати про відповідальність «по закону». Хочу лише нагадати Вам, що для закону авторитетів не існує, тому, за наявності підстав, «відповідати по закону» буде не лише «вся ця публіка» і «корумповані чиновники місцевого розливу», а й кожен громадянин України, зокрема, найсумлінніші представники українського народу, які засідають у Верховній Раді України.


Стосовно згадуваних Вами кримінальних проваджень: пропоную утриматися від коментарів та надати можливість відреформованним вами (народними депутатами України) правоохоронним органам провести досудове розслідування та надати суду достатні докази для винесення справедливого судового рішення.


Шановний Ігоре Володимировичу, від щирого серця бажаю Вам боротися не лише за чесні вибори у Василькові напередодні вирішальних для Вас і Вашої партії часів, а й за субвенції з державного бюджету для забезпечення жителів Василькова чистою водою, нормальними дорогами, боріться за зниження комунальних тарифів та підвищення соціального забезпечення українців. Обіцяю всіляко спряти Вам у такій боротьбі ! 
Нехай Ваше завзяття не залежить від кількості днів, які залишились до виборів!


Дорогі жителі Василькова!
Політичний цикл незабаром закінчиться, увага до нашого Міста знизиться, найсумлінніші представники українського народу – народні депутати України, знову боротимуться за «крісла» і сфери впливу, а я продовжу працювати для нашого Міста, адже для мене Васильків існує не в межах політичного циклу, для мене Васильків існує завжди. Тому я, як васильківський міський голова, не дозволю політичним баталіям та «мисливцям за рейтингами» порушити життєдіяльність Міста, комфорт і спокій його мешканців. 
Любити Васильків, працювати для людей!

 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com