У Василькові змагалися юні інспектори дорожнього руху

васильков 2 262 |
3-04-2017 |
Новини Васильків

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

У районних змаганнях, які пройшли у місті Васильків, виборювали перемогу вісім команд Клубу веселих та найкмітливіших юних інспекторів руху

Про це повідомляє "Моя Київщина" з посиланням на сайт поліції Київської області.

Зустрілися учасники у Васильківській загальноосвітній школі №9, де їм необхідно було продемонструвати не тільки вміння жартувати, співати та танцювати, а ще й рівень знань Правил дорожнього руху. Програмою зустрічей, як завжди, передбачалося проведення трьох конкурсів: привітання «Виконуй правила - переходь правильно», конкурс новин «YUІR NEWS» та музичне домашнє завдання на тему: «Ваші документи…».
Гра була цікавою та напруженою. Вболівальники з захопленням спостерігали за виступами, хвилювалися та активно підтримували команди.



Завдання були не з легких - окрім оригінальності жартів та повного розкриття теми, виступ учасників мав бути коротким – в межах 10 хвилин, інакше суворе журі знімало бали за перевищення ліміту. Але всі команди з завданням успішно впоралися.

Найкращий виступ підготувала команда КВН ЮІР школи №3. Друге почесне місце посіла команда «Зелене світло" школи №8, а третє місце зайняла команда "Копи" зі школи № 9.

Після оголошення результатів переможців гри нагородили дипломами та тематичними книжками.