Випускний бал у Василькові

васильков 4 419 |
27-06-2017 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Традиційний 42-й міський зліт випускників зібрав 27 червня неймовірно красивих дівчат і змужнілих, струнких хлопців на прощальний випускний бал.
Юні та впевнені у собі, у красивих сукнях та солідних костюмах, випускники пройшлися святковою ходою центральною вулицею міста Василькова.



В урочистому заході взяли участь Васильківський міський голова Сабадаш В.І., перший заступник міського голови Прунцев С.Є., заступник міського голови Майстер І.В., депутати Васильківської міської ради, начальник відділу освіти Козак Л.О., заступник начальника відділу освіти Переяславська Н.С., директор науково - методичного центру відділу освіти Гаркавенко О.В., директори навчальних закладів міста.


До вступного вітального слова був запрошений мер міста Володимир Сабадаш:
«Дорогі випускники! Закінчення школи - особливе свято, адже ця подія буває раз в житті. У школі все було вперше: перші вчителі, перші досягнення, перші друзі. Тож не забувайте і будьте вдячні вашим наставникам за їхню любов і турботу, за здобуті знання, а вашим батькам - за підтримку, допомогу й розуміння. Бажаю кожному з Вас впевненості у собі, успіхів і щасливої дороги у доросле життя. Щасти Вам!».


У результаті наполегливої праці, міцних знань кращі з кращих випускників отримали 10 золотих і 6 срібних медалей та грошову премію від міської влади.
Від імені усіх вчителів міста класний керівник 11-а класу ЗОШ №6 Поліщук Н.Г. побажала випускникам вдачі, щастя, здійснення всіх задумів і планів!


Немає нічого в житті святішого за батьків, немає нічого важливішого за батьківське благословення. Від імені батьків до дітей звернулися Ю.Л. Куць та В.Є. Ярошенко, батьки випускників НВК №4.


Слова подяки до вчителів прозвучали від вдячних випускників міста:
«Спасибі, любі вчителі,
Уклін доземний рідній школі.
Ви всі - найкращі на землі,
За це ми дуже вдячні долі!»


Привітали випускників і талановиті діти міста Тетяна Король, піснею «Мій край», та вихованці Народного хореографічного колективу «Веселка» Васильківського міського Центру дитячої та юнацької творчості.