УРОЧИСТОСТІ ДО ДНЯ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

васильков 1 201 |
28-06-2018 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

27 червня 2018 року у місті Васильків відбулись урочистості та святковий концерт, присвячені 22-й річниці Конституції України. На святі були присутні перший заступник міського голови Володимир Гурєєв, заступник міського голови Леонід Перепелиця, секретар міської ради Оксана Перінська, депутати Васильківської міської ради, керівники управлінь і відділів, комунальних підприємств, представники громадських організацій та трудових колективів, жителі міста. З вітальним словом з нагоди Дня Конституції України звернувся до присутніх перший заступник міського голови Володимир Гурєєв, який зазначив, що «Конституція України 1996 року розпочала відлік історії сучасної незалежної України. Вона всебічно визначає статус українського народу як носія суверенітету і єдиного джерела влади в Україні. Однак, нам не слід забувати, що конституційні норми, якими б передовими і демократичними вони не були, самі по собі не змінять життя на краще. Для цього нам усім потрібно підвищувати власну відповідальність, самовіддано працювати заради розвитку України як цивілізованої європейської держави. Адже успіху досягають там, де є чітко визначені цілі та шляхи їх досягнення, єдина воля і концентрація спільних зусиль задля досягнення поставленої мети».



З нагоди свята за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та активну участь  у суспільно – політичному житті міста кращих його представників  було відзначено грамотами.

Вже за традицією учасники зібрання поклали квіти до підніжжя пам’ятнику Т.Г. Шевченка.Потім всі мали змогу насолодитись  неперевершеною  майстерністю вихованців Народного хореографічного колективу «Веселка» Васильківського міського ЦДЮТ та аматорів  міського  Будинку культури.

За підтримки Васильківського міського голови для маленьких мешканців міста відбулася конкурсно – розважальна програма, яку провів шоу-театр “Тисяча і одна ніч”. Організаторами свята є Управління культури, туризму та охорони культурної спадщини спільно з Міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Службою у справах дітей та сім’ї Васильківської міської ради.

Дітлахи прийняли участь у різноманітних конкурсах – веселі естафети, настільні ігри, спортивні розваги. Дітей вчили ліпити вареники, ходити на ходулях, моделювати фігурки із повітряних кульок, плести гігантські коси  і ще багато цікавого… На завершення програми на всіх чекали солодки призи: морозиво та солодощі.