Підприємства Василькова стали більше виробляти продукції та експортувати

васильков 2 075 |
21-01-2019 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

У минулому році промислові підприємства Василькова збільшили обсяги як реалізованої продукції (на 19,7% більше, ніж у 2017 році (без урахування рівня інфляції), так і продукції, яка експортується за кордон. Про це інформує Управління з питань економіки та власності Васильківської міської ради.



Зокрема, у повідомленні йдеться про те, що за результатами моніторингу виробничої діяльності промислового сектору міста Васильків, промислові підприємства із січня по грудень 2018 року реалізували продукцію на 981,7 млн грн, що на 161,6 млн грн більше, ніж у відповідному періоді 2017 року. Передусім, маються на увазі такі підприємства, як ТОВ «Київ-Профіль», ТОВ «Аква Косметикс Груп», ТОВ «Завод «Ореол-1», ТОВ «Слава», ТОВ «Макрос», ТОВ «Кумір».


За межі України у минулому році було реалізовано товарів на суму понад 134,6 млн грн, а це на 10,7% більше, ніж з січня по грудень 2017 року.

Васильківською продукцією, зокрема металопрофілем, смаковими та харчовими добавками, парфумерними та косметичними виробами, борошном, висівками, шкірою, деревиною, столярними виробами тощо, тепер користуються громадяни країн Європи, Азії та пострадянського простору (Швеції, Литви, Латвії, Італії, Білорусії, Молдови, Румунії, Узбекистану, Таджикистану, Азербайджану).