У Василькові на проблемній «зебрі» автомобіль збив двох школярів

васильков 1 518 |
21-01-2019 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

17 січня о 14.30 у м. Васильків на одному з проблемних нерегульованих пішохідних переходів по вулиці Декабристів сталася дорожньо-транспортна пригода: двоє братів-школярів 7 та 11 років, повертаючись зі школи додому, потрапили під колеса автомобіля Kia Rio.



У результаті наїзду діти отримали травми різного ступеню тяжкості, тож якнайшвидше були доправлені до лікарні. Наразі їхньому життю нічого не загрожує. Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Київській області. За інформацією із соцмереж, у хлопців зламані ноги.

Слідчо-оперативна група Васильківського відділу поліції, яка працювала на місці події, з’ясувала, що 48-річний водій автівки на момент аварії був тверезий. Нині відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України та встановлюються усі обставини дорожньої пригоди.

Зі слів водія-правопорушника, він не встиг загальмувати перед пішохідним переходом. Дана ділянка центральної дороги міста давно має погано славу. Там постійно трапляються ДТП. Як пояснюють місцеві водії, якщо їхати у напрямку центра міста, горбиста місцевість не завжди дозволяє вчасно загальмувати, навіть рухаючись 50 км/год, особливо взимку.