Вечір пам’яті Кузьми Скрябіна у Василькові

васильков 2 388 |
2-02-2019 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

2 лютого виповнюється 4-та річниця загибелі відомого українського співака, письменника, телеведучого, продюсера, актора, лідера гурту «Скрябін» Андрія Кузьменка, знаного також як Кузьма Скрябін.
Усіх шанувальників творчості цієї різнобічно талановитої людини запрошує Молодіжна громадська рада на «Вечір пам’яті Кузьми», який відбудеться 2 лютого о 16.30 на центральній площі міста Васильків.

Під час акції лунатимуть найвідоміші пісні гурту «Скрябін». Усі присутні зможуть разом заспівати улюблені композиції та запалити лампадку біля плакату з Андрієм Кузьменком.



Координатор Молодіжної громадської ради, яка є організатором заходу, Сергій Снігірьов розповів, що це вже четверта акція такого формату, і це найоптимальніша форма вшанування такої людини як Кузьма: «Програма розрахована приблизно на годину. Деякі пісні будуть із концертних виступів гурту «Скрябін»».


Нагадаємо, що за офіційною версією МВС, Андрій Кузьменко загинув 2 лютого 2015 року близько 8:20, хоча виклик на підстанції швидкої медичної допомоги був зафіксований о 6:54, унаслідок автокатастрофи, яка сталася біля села Лозуватка Криворізького району Дніпропетровської області. Співак був за кермом свого автомобіля Toyota Sequoia і зіткнувся з молоковозом ГАЗ-53.

Від отриманих травм Андрій Кузьменко загинув на місці. Він повертався з Кривого Рогу, де напередодні його гурт дав концерт. Очевидець трагедії розповів, що у той час на дорозі була ожеледиця. У машині загиблого були дві жінки, які отримали тілесні ушкодження.