У Василькові стартує тиждень військово-патріотичного кіно.

васильков 1 946 |
26-04-2019 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

2, 3, 6, 7 та 8 травня 2019 року о 13.00, у Великому залі Васильківського міського будинку культури. ВХІД ВІЛЬНИЙ!!!
Кіноальманах під назвою "Позивний Зеніт" об'єднав 5 документальних фільмів про обличчя війни, що триває на сході Україні. Режисери записали близько 70 інтерв'ю з бійцями, а саме добровольцями Повітряних Сил, яким довелося вчитися воювати в окопах і боронити найкрихкіші українські позиції на передовійм «Крихітка» та Katya Chilly Group. Кіно, яке наближає перемогу!



Детальна правда про те, як живуть і воюють бійці, покаже громадянам України, що треба поважати і цінувати військових, які охороняють мирне життя. Учасники АТО, на якій би позиції вони не воювали, почують до болю знайомі їм думки та переживання. Як сказав один з героїв наших фільмів: «На передовой оно везде так – одинаково», війна і в Широкіно, і в Іловайську, і в Авдіївці - скрізь однаково страшна.
Аудиторія національних фільмів «ПОЗИВНИЙ ЗЕНІТ» - «ЗА». 


Цикл «ПОЗИВНИЙ ЗЕНІТ» - унікальний своєю хронікальною масштабністю та детальною історією сучасної війни в Україні. В інформаційному просторі демонструється ексклюзивне вітчизняне кіно, яке гідно представляє армію та ЗСУ. Це іміджево-патріотичний проект. Автори Тетяна Кулаковська та Анна Мартиненко представляють більше 70 історій з військовослужбовцями семи ротацій добровольчого Зведеного Загону ПС ЗСУ.
Фільми озвучені музикою українських виконавців – Орестом Лютим, гурто