Ігор Кононенко: «Безпечному переходу у Глевасі — бути!»

васильков 2 103 |
11-07-2019 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Ремонт переходу на Одеській трасі у Глевасі почнеться через тиждень-півтора, у липні. Ресурси виділено. Наразі підрядне підприємство, яке цей перехід реконструюватиме, завершує підготовчий етап з організації об’їзду на час проведення робіт.
Про це повідомив народний депутат України Ігор Кононенко.



«Ми зайнялися жахливим переходом одразу, щойно дізналися про нього від жителів Глевахи. Це питання треба розв’язувати негайно! Ми розраховуємо, що за тиждень-півтора підрядник перейде до активної фази ремонтних робіт, і до кінця цього року реконструкцію буде завершено», — говорить Ігор Кононенко.
Шлях через трасу в селищі Глеваха — найбільш небезпечна ділянка дороги Київ – Одеса в області. Десятки людей потрапили під колеса транспорту, який несеться із крейсерською швидкістю. Люди продовжують перебігати дорогу, але не з власної волі. Підземний перехід перебуває в аварійному стані, а по той бік небезпечної траси — лікарня та залізнична станція.


«Проблема безпечного подолання траси буде розв’язана двома шляхами. По-перше, капітально відремонтуємо наземний перехід. Там буде встановлено світлофор і нанесено дорожню розмітку. По-друге, плануємо відремонтувати підземний перехід», — повідомив Ігор Кононенко.
Життя людини — найголовніша цінність. І не можна зволікати з бездіяльністю у питаннях безпеки на дорозі. Команда Ігоря Кононенка завжди відкрита до комунікації із жителями Київщини, просить повідомляти про проблемні ділянки і готова розглядати та шукати шляхи розв’язання таких питань.


Нагадаємо, команда Ігоря Кононенка розробила план розвитку столичного регіону, де питання безпеки на дорогах, транспортного сполучення та ремонту дорожнього покриття — у пріоритеті.