Васильківські поліцейські затримали чоловіків з наркотиками

Новини Васильків

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Протягом двох днів, правоохоронці Васильківського відділу поліції задокументували два факти незаконного зберігання наркотиків. В 21-річного юнака та 32-річного чоловіка було вилучено небезпечний наркотичний засіб - амфетамін. 3 лютого у місті Васильків дільничний інспектор поліції зупинив підозрілого хлопця. При здійсненні поверхневого огляду у 21-річного юнака, мешканця Васильківського району, було виявлено та вилучено згорток з амфетаміном.



4 лютого, під час патрулювання Васильківським районом, в селі Кодаки було задокументовано ще один факт незаконного зберігання наркотиків. У 32-річного місцевого мешканця патрульні виявили та вилучили поліетиленовий пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору, схожою на амфетамін.


Даних чоловіків було затримано, а наркотичні засоби направлено на проведення експертного дослідження.
За даними фактами слідчим відділом Васильківської поліції відкрито кримінальні провадження за ч.1 ст.309 КК України (зберігання наркотичних засобів без мети збуту). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк. Досудове слідство триває.


Юлія Скора,
Васильківський відділ поліції
ГУНП в Київській області