У Василькові поліцейські затримали водія, який смертельно травмував пішохода і втік

васильков 3 202 |
11-02-2016 |
Новини Васильків

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Патрульні Васильківського відділу поліції за «гарячими слідами» затримали водія, який на одній з центральних вулиць міста скоїв наїзд на пішохода та зник з місця пригоди. Вчора, близько 22:30 годин на лінію «102» надійшло повідомлення від очевидців про те, що у Василькові по вулиці Декабристів сталося дорожньо-транспортна пригода. На місце події виїхали патрульні. З’ясувалося, що водій автомобіля «Opel Astra» скоїв наїзд на пішохода, який йшов по узбіччю дороги у попутному напрямку.



Внаслідок наїзду, від отриманих поранень не сумісних з життям, невстановлений чоловік помер на місці події. На вигляд йому близько 40-45 років, був одягнений у темний одяг. Горе-водій з місця пригоди зник.
Поліцейські одразу почали пошуки винуватця дорожньо-транспортної пригоди. На розшук водія-втікача було зорієнтовано всі чергові наряди, які несли службу. Неподалік однієї із заправних станцій Василькова, завдяки злагодженим діям поліцейських, авто чоловіка було заблоковано. Винуватця ДТП затримано. Ним виявився 32-річний місцевий мешканець, який, як з’ясувалось, перебував у стані алкогольного сп’яніння.
В горе-водія вилучено документи на право керувати транспортними засобами та автомобіль, який доправлено на штрафмайданчик для проведення відповідних експертиз.
Васильківські поліцейські зібрали всі необхідні першочергові матеріали та направили за підслідністю до Головного слідчого управління Київської області.
Звертаюся до водіїв! Якщо Ви стали учасником дорожньо-транспортної пригоди, ні в якому разі не залишайте місце аварії, надайте першу медичну допомогу потерпілому, викличте швидку допомогу та співробітників поліції, адже окрім кримінальної відповідальності є ще й людська совість.

 


Юлія Скора,

Васильківський відділ поліції

ГУНП в Київській області