У Василькові триває місячник добровільної здачі зброї

васильков 1 921 |
19-03-2016 |
Новини Васильків

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

 Незаконне зберігання зброї, боєприпасів та вибухівки – це злочин, за який передбачено кримінальну відповідальність. Уникнути неприємностей із Законом можна у рамках місячника добровільної здачі зброї. Протягом березня мешканці Васильківщини та Фастівщини мають можливість добровільно звернутися до поліції аби здати зброю, боєприпаси, вибухові матеріали та спеціальні засоби, що зберігаються незаконно, уникнувши при цьому кримінальної відповідальності.



Більше того, якщо громадянин у вказаний термін, добровільно здасть мисливську вогнепальну, холодну, газову зброю, то в подальшому після оформлення відповідних документів він має можливість зареєструвати цю зброю в особисту власність і використовувати її на законних підставах.
Наразі, до Васильківського відділу поліції здано 14 одиниць зброї, серед якої 10 гладкоствольних мисливських рушниць та 4 газові пістолети.


Шановні громадяни, зберігаючи незареєстровану зброю, Ви не тільки порушуєте Закон, а й ризикуєте власним життям та здоров’ям і наражаєте на небезпеку свої рідних. Тож, не зволікайте з візитом до найближчого відділу чи відділення поліції, аби позбутися зброї і боєприпасів або ж офіційно їх облікувати.
За більш докладнішою інформацією про порядок добровільної здачі зброї звертайтеся до васильківських та фастівських поліцейських.