Шановні громадяни, будьте уважні – діють шахраї!

васильков 2 110 |
27-12-2015 |
Новини Васильків

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

До Управління карного розшуку Головного управління Національної поліції в Київській області надійшло повідомлення слідчого відділу Кременчуцького ВПГУНП в Полтавській області про відкриття кримінального провадження за фактом шахрайства відносно групи осіб, які від імені підприємств пропонували населенню кредити. Їх головна умова – попередня оплата клієнтом на розрахунковий рахунок підприємства певної суми грошей. Після укладення договорів і попередніх грошових проплат – клієнтам обіцяні кредити не видаються та сплачені ними кошти не повертаються.

Шахрайства вчинялися від імені таких підприємств: ПП «Фінвесткор», ПП «Грессток», ПП «Шансор», ПП «Славія люкс», ПП «Салюр», ПП «Лав Ласс», ТОВ «Інтермосфін», ТОВ «Ріквеза кепітал», ТДВ страхова компанія «Традо», ПП «Футур фінанс», ТОВ «Преміум стар стандарт», ТОВ «Секьюрітіс», ПП «Саті плюс», ПП «Кладінфо», ПП «Енергетична стратегія».

Перед тим, як давати комусь свої гроші, упевніться, що це не афера. Будьте уважні та обережні. Якщо так трапилось, що перед вами зловмисник, чи у вас виникають будь-які сумніви – ТЕРМІНОВО телефонуйте до поліції за телефоном «102».