У понеділок очікуються сильні снігопади!

васильков 3 451 |
5-02-2017 |
Новини Васильків

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Управління з питань надзвичайних ситуацій КМДА закликає водіїв бути уважними та обережними на автошляхах столиці.
Українські синоптики попереджають про сильні снігопади в Києві протягом 6 лютого 2017 року, повідомляє прес-служба Київміськадміністрації.

 



"6 лютого в Києві очікуються сильні снігопади. Вночі можливий приріст висоти снігового покриву - 1,5-2 см, вдень - на 2-3 см. Температура вночі 7-9° морозу, вдень близько 5-7° морозу", - йдеться в повідомленні.

 

У зв'язку з цим Управління з питань надзвичайних ситуацій КМДА закликає водіїв бути уважними та обережними на автошляхах столиці.

Крім того, в умовах ускладнення погодних умов водіям рекомендується заможливістю утримуватися від поїздок на особистому транспорті та дотримуватися правил паркування, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

 

Нагадаємо, що в неділю, 5 лютого, через несприятливі погодні умови та ожеледиці на дорогах у двох областях тимчасово обмежено рух великогабаритного і пасажирського транспорту, повідомили в ДСНС.

васильков

РолсМайбах Х 1545

6 лютого 2017 12:01
Та то все ху.ня ! Иду на работу, дети в школу, садик, люди по своим делам, в общем каждый прогребается как может , а коммунальщики в это время вместо того чтобы тротуары, дороги чистить - вылизывают камень Декабристам и статую Шевченка. Разве не Дебилы !!! Куда вы собрались ? В какую нах.уй Европу ? Хохлы были всегда лохами !