Погіршення погодних умов в Київській області

васильков 1 291 |
26-11-2018 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Увага! Шановні учасники дорожнього руху, будьте уважні та обережні, на дорогах Київщини ожеледиця та ускладнені умови руху! Через значне погіршення погодних умов на території міста Василькова та Васильківського району протягом доби сталося 9 дорожньо-транспортних пригод.



Нажаль, в наслідок ДТП на автодорозі Київ – Одеса одна людина загинула та ще одна особа травмована. Васильківський відділ поліції вкотре закликає громадян утриматись від поїздок на власному автотранспорті, а якщо все ж таки виникла нагальна потреба сісти за кермо, зважайте на несприятливі погодні умови, будьте максимально уважними та дисциплінованими, неухильно дотримуйтесь Правил дорожнього руху, пам’ятайте про безпечний інтервал і дистанцію, користуйтесь пасками безпеки!


Пішоходи, переходьте через проїжджу частину дороги лише у спеціально відведених для цього місцях, переконавшись в безпечності перетинання проїжджої частини, пам’ятайте, що під час ожеледиці гальмівний шлях автомобіля збільшується у рази!


Тож будьте пильними та дбайте про власну безпеку!


Крім того, з 5 години ранку 26 листопада у зв’язку із погіршенням погодних умов на деяких ділянках доріг Київської області, у тому числі і у Васильківському районі обмежено рух вантажного, великогабаритного , великовантажного транспорту до особливого розпорядження.

Просимо вибачення за тимчасові незручності!