Під час обшуку вилучено наркотичну речовину рослинного походження

васильков 1 415 |
17-03-2017 |
Новини Васильків

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

16 березня в одному зі домоволодінь Васильківського району працівники Васильківського відділу поліції спільно з місцевою прокуратурою провели санкціонований обшук. В результаті проведених заходів у 37-річного уродженця м. Києва було виявлено та вилучено наркотичну речовину рослинного походження, за ознаками схожою на «канабіс» та набої калібру 5,6 мм.



Вилучені наркотичні засоби та боєприпаси направлено на експертне дослідження. Також в приміщенні працівники поліції знайшли велику кількість електроінструментів. Наразі перевіряється джерело походження інструментів та встановлення ймовірних власників.

 

 

 

Слідчим відділом Васильківського відділу поліції проводиться досудове слідство за кримінальними провадженнями передбаченими ч. 3 ст. 185 (Крадіжка), ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів,психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту ) Кримінального кодексу України.

 

Васильківський ВП

ГУНП в Київській області