Працівники поліції виявили водія у стані наркотичного сп’яніння.

васильков 1 735 |
12-12-2017 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Під час відпрацювання смт. Глеваха Васильківського району, працівники сектору реагування патрульної поліції помітили автомобіль, який підозріло рухався та порушував вимоги Правил дорожнього руху. На вимогу поліцейських - зупинити транспортний засіб, водій не реагував. Працівники поліції вжили заходів щодо зупинки автомобіля. Під час перевірки документів поліцейські звернули увагу на поведінку водія, який майже не усвідомлював свої дії та перебував в неадекватному стані, як виявилося 35-річний житель Києво-Святошинського району перебував у стані глибокого наркотичного сп’яніння. 



Перевіркою встановлено, що у вересні 2017 року чоловік вже притягувався до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння у місті Києві, та був позбавлений права керування автомобілем. Неадекватний водій набрався нахабності знову сісти за кермо під впливом наркотиків та лихачити на дорозі.


Відносно нього складено адміністративні протоколи: за частиною 2 статті 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння, або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) та статтею 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки) Кодексу України про адміністративні правопорушення.


Транспортний засіб вилучено та поміщено на штраф майданчик. Надалі міру покарання встановлюватиме суд. 
Правоохоронці нагадують, що керування транспортними засобами у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння неприпустимо за жодних обставин.


Шановні водії! Дотримуйтесь Правил дорожнього руху. Не наражайте на небезпеку себе та оточуючих.
Шановні громадяни! Будьте відповідальними, якщо Ви побачили п’яного водія за кермом транспортного засобу - відверніть біду – повідомляйте одразу в поліцію за номером «102», Ваша інформація може врятувати життя!


Васильківський ВП

ГУНП в Київській області