«ТАЛАНТИ ТВОЇ, ВАСИЛЬКІВ»

васильков 4 184 |
21-05-2018 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

У місті Василькові відбувся яскравий Зорепад Талантів – ХХVІ міський фестиваль “Таланти твої, Васильків”. Відкрили фестиваль Васильківський міський голова Володимир Сабадаш  та начальник відділу освіти Васильківської міської ради Лілія Козак.



«У цій залі хороша аура, тому що тут знаходяться добрі, творчі, талановиті вчителі і учні. Я хочу подякувати усім педагогам міста за їх працю, за те, що вони є одними з кращих. І це не просто слова, це – результати важкої щоденної роботи. А також, я хочу щиро від душі привітати присутніх тут учнів і вихованців, які завдяки праці, досвіду, вмінню вчителів, досягли такого високого рівня. Ви – наше майбутнє, ми покладаємо на Вас великі надії.

Адже саме Вам творити майбутнє нашого міста, області, держави» – зазначив у своєму виступі міський голова Володимир Сабадаш, звертаючись до дітей та їх педагогів. Понад 140 обдарованих дітей – переможців учнівських предметних олімпіад з базових дисциплін, переможців спортивних змагань, переможців обласних, всеукраїнських і міжнародних конкурсів дитячої творчості були відзначені грамотами та грошовими винагородами.
Вітаємо талановиту юнь, які своїм навчанням та творчими здобутками прославляють місто Васильків на всю Україну та далеко за її межами!