1 червня місто Васильків відзначив День захисту дітей.

васильков 2 317 |
4-06-2017 |
Новини Васильків

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

У міському Будинку культури відбувся 25-й ювілейний фестиваль обдарованої талановитої молоді «Таланти твої, Васильків», в якому взяли участь школярі – переможці олімпіад, конкурсів, змагань, фестивалів. 

Це свято – своєрідний підсумок роботи вчителів, батьків, тренерів, керівників гуртків та самих учнів протягом навчального року, наголосив, відкриваючи урочистості, міський голова Володимир Сабадаш: «1 червня увесь світ святкує Міжнародний день захисту дітей та Всесвітній день батьків. Це особливий день не тільки для маленьких васильківців, але й для усіх дорослих, які живуть та працюють заради щасливого майбутнього своїх дітей.



На вас, любі діти, ми покладаємо великі надії, з вами пов’язуємо плани щодо розвитку рідного міста. Наше місто гордиться своєю обдарованою та талановитою молоддю. Зичу Вам, дорогі діти, міцного здоров'я, успіхів, вірних друзів, нових перемог і здобутків та гарного відпочинку під час літніх канікул!


Добра вам, мирного неба, сонця й здійснення мрій! Нехай усмішки освітлюють ваші обличчя, а очі сяють від щастя!»
Приємно також, що кількість переможців конкурсів, олімпіад з кожним роком збільшується – це свідчить про великий потенціал міста. Цього року заслуженої відзнаки удостоїлось понад 250 номінантів та 13 колективів, які були нагороджені Грамотами та грошовими винагородами від міської влади. Гарним подарунком усім учасникам свята були пісенні й хореографічні номери юних талантів.


Продовжились заходи розважальною програмою на площі біля Будинку культури, де діти малювали малюнки на асфальті та грали у рухливі ігри. По закінченню свята усі учасники святкового дійства отримали солодкі подарунки.