Васильківський відділ поліції інформує про події на різдво


Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

За святкові дні, з 6 по 7 січня до чергової частини Васильківського відділу поліції надійшло 69 заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події. Слідчим відділом внесено дані до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактами крадіжок.



Працівниками сектору превенції та поліцейськими сектору реагування патрульної поліції було складено 7 протоколів про адміністративні правопорушення. Відносно двох водіїв складено адміністративні матеріали за статтею 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) КУпАП. Правоохоронці забезпечили охорону публічного порядку та безпеку вірян під час богослужінь у культових спорудах міста та району.

До спільної роботи із забезпечення безпеки громадян та охорони публічного порядку під час масових заходів долучилися працівники Васильківського РВ ГУ ДСНС України в Київській області та представники громадських формувань.

Завдяки вжитим превентивним заходам порушень публічного порядку та надзвичайних ситуацій не допущено.