Владислав Одинець: «Блок інклюзії Васильківщини завершено!» Інклюзивно-ресурсний центр Васильківщини

новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Сьогоднішнім відкриттям дитячого майданчику з елементами інклюзії – ми завершили повноцінний блок для розвитку особливих дітей!
В с. Путрівка саме на базі найкращого навчального закладу ОНЗ-Путрівський НВК нам вдалось реалізувати величезний і дієвий блок, який включає в себе:

1. Повноцінний інклюзивно-ресурсний центр з ЛФК, сенсорною кімнатою, з оснащенням технічним та новітнім інтерактивним. Повністю забезпечили спеціалістами та кваліфікованими педагогами.
2. ІРЦ – автомобіль – це можливість доїхати і займатися з кожною дитинкою у найвіддаленіше село та селище нашого району.
3. Пришкільний парк ігрових майданчиків з елементами інклюзії – це місце для соціалізації та інтеграції дітей з особливими освітніми потребами в соціум. В парку є ігрові комплекси адаптовані під дітей з особливими потребами. Також є штучне покриття майданчика, освітлення, газон, зелені зони.


Реалізація цього блоку була не легкою. І тільки завдяки спільній співпраці нам вдалось отримати такий високий результат.
Велика подяка депутату ВР Игорь Кононенко (Igor Kononenko) за подарунок у вигляді ІРЦ-автомобіля та за підтримку. Велика частинів коштів була виділена з державного бюджету.


Подяка всім виконавцям, ідейникам, керівникам за допомогу і створення такого необхідного проекту.
Ми змогли! Ми реалізували! Нам вдалось!


«Я щиро сподіваюсь на те, що цей повноційний блок допоможе маленьким особливим Васильківчанам навчатися, розвиватися та розважатися. А батькам таких діток цей блок буде додатковим допоміжним інструментом в їх прагненні розвивати своїх діток.


Зупинятися на цьому ми не збираємось, а продовжувати #Розвиток інклюзивної освіти Васильківщини. Наступний крок - в усіх школах поступово будемо відкривати інклюзивно-ресурсні кімнати.» - Владислав Одинець.