Як облаштувати санвузол і не свердлити стіни: інноваційні аксесуари для ванної на вакуумних присосках

новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Аксесуари для ванної або санвузла – обов’язкові атрибути будь-якого будинку чи квартири. Вони роблять «технічне» місце не лише зручним, але й стильним.


В чому особливість аксесуарів від HASKO?

Досить лише скористатись аксесуарами на вакуумних присосках, і ви зможете замінити старі елементи чи доповнити вже наявні іншими, не порушуючи цілісність стін (що особливо актуально у випадку оренди житла). Вони вже давно є альтернативою виробів, які кріпляться з допомогою свердління. Їх переваги очевидні:

  • не потрібно порушувати цілісну структуру стін,
  • легко демонтувати та закріпити на іншому місці,
  • після демонтажу не залишається слідів кріплення (достатньо протерти стіну вологою ганчіркою).

Підприємство HASKO провело ретельний моніторинг світового досвіду, після чого впровадило найбільш ефективну вакуумну систему Super Suctionfix, яка відрізняється від аналогів високим ступенем надійності. Чому більшість споживачів вважають за краще купити аксесуари для ванної https://hasko.com.ua/ в фірмовому магазині компанії? Тому що система кріплення має безумовні переваги, а самі вироби відрізняються стильним дизайном.

Аксесуари, оснащені системою Super Suctionfix:

  1. надійні в експлуатації,
  2. витримують вагу до 10 кг,
  3. естетично привабливі.

Завдяки високотехнологічному виробництву на HASKO виробляють аксесуари з інноваційною вакуумною системою кріплення, які можна використовувати не лише в сантехнічних приміщеннях, але й на кухнях.

Які аксесуари виготовляє HASKO

На сайті ви можете підібрати

  • тримачі туалетного паперу,
  • полички (прямолінійні та кутові),
  • тримачі стаканів для зубних щіток,
  • настінні тримачі для паперових рушників,
  • мильниці,
  • гачки.

Всі вироби від HASKO виготовлені за власними дизайнерськими розробками з якісної нержавіючої сталі. Аксесуари для ванної та вбиральні мають хромове або бронзове покриття, що робить їх візуально універсальними, вони ідеально гармоніюють з усіма сучасними стилями. До того ж вони характеризуються бездоганними ТЕХ.

Де придбати продукцію HASKO?

Аксесуари цієї ТМ дуже популярні, тому найзручніше придбати їх через фірмовий інтернет-магазин HASKO accessories. Тут ви знайдете весь асортимент підприємства, який реалізується за ціною виробника. Крім того, всі клієнти будуть захищеними від низькоякісних підробок. Структура працює дуже оперативно, всі замовлення оброблюються зразу після оформлення, і дуже скоро клієнт з будь-якого регіону України буде володіти якісним товаром.