Комфортний Васильківський район з інфраструктурою – міф чи довгоочікувана правда?

васильков 4 688 |
17-10-2019 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Невдовзі дітям Васильківського району запропонують нагоду весело й комплексно розвиватися неподалік дому: у Глевасі планують відкрити Центр розвитку дитини, а також дитячий садочок. Вони будуть знаходитися на території житлового кварталу «GreenЛандія». Забудовник вже розпочав зведення першої секції. Саме тут за проектом з’явиться сучасний і комфортний дошкільний заклад. 



Будівельні роботи ведуться з весни цього року, за словами відповідальної компанії планується здати будинок в експлуатацію у ІІ кварталі 2020 Так, цей проект відкриє для малюків можливість поринати у світ дитинства у новому приміщенні, обладнаному за останніми трендами. На них чекають просторі кімнати та сучасні методики розвитку, якісні меблі й прогулянки на свіжому повітрі у дворі, повністю звільненому від машин. До речі, концепція «двір без машин» набирає обертів, і Глеваха, як виявилося, не залишається в стороні.

Щодо батьків, які будуть приїздити за дітками, - компанія-забудовник подбала й про сімейне дозвілля, виділивши в проекті окрему секцію для комерційних приміщень. За думкою місцевих мешканців це вдала ідея, яка відповідатиме очікуванням не лише тих, хто придбає квартиру в ЖК «GreenЛандія», а й усіх, хто щоранку вирушає до зупинки на Одеській трасі та щовечора здійснює подорож у зворотному напрямку вуличками рідного селища. Вже незабаром вдасться разом з родиною приємно провести час на новеньких спортивних майданчиках, відвідати затишні кав’ярні, придбати все необхідні у великому супермаркеті

Компанія-забудовник також анонсувала відкриття приватного медичного закладу.

Перевагами забудови ділянки будуть і локалізація усієї інфраструктури в одному місці, і нові можливості для малюків, і створення робочих місць. Невелика віддаленість Глевахи від Василькова та зручність транспортних шляхів, завдяки яким дорога займатиме усього кілька хвилин, – це можливість для жителів нашого міста одними з перших відчути покращення й комфорт від появи нового житлового кварталу.