Тисячолітній Васильків заслуговує на якісне житло

васильков 2 253 |
20-07-2021 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Передмістя столиці сьогодні переживає будівельний бум. В Броварах, Крюківщині, Гатному, Борисполі, Ірпіні житлові комплекси «виростають», наче гриби після дощу. І це чудово, адже саме вони дають людям можливість отримати якісні умови життя, при цьому не переїжджати до Києва.
На жаль, в Василькові ситуація трохи інша. У нас в місті є лише один збудований житловий комплекс, тому люди ставляться до нових забудовників з недовірою. Але так не має бути, бо сучасне житло – це можливість жити з задоволенням, а не терпіти перебої з подачею води, холодні батареї взимку, незрозумілих молодиків під своїми вікнами о третій ночі та багато інших неприємних моментів.
Саме тому наша компанія робить усе для того, щоб заслужити довіру у громади Василькова та дати людям те житло, на яке вони заслуговують.



Принади життя в житловому комплексі
Коли люди вперше чують про житлові комплекси, вони часто не розуміють, чим вони кращі за звичайні будинки: двір, дитячий майданчик, парковка – це є майже скрізь. Річ у тім, що в житловому комплексі все зібрано на одній території, правильно розташовано та охороняється. Тому ніхто чужий не прийде в двір, не влаштує бійку посеред ночі та не буде шкодити машинам. Мешканці житлових комплексів почувають себе в безпеці, можуть спокійно відпустити дітей на прогулянку самостійно, не думаючи про те, що в двір зайде незнайомець і нашкодить дитині.
Також в житловому комплексі є все необхідне для того, щоб мешканці, за потребою, могли взагалі не виходити з власного двору. Потрібна зачіска – є перукарня, потрібен одяг – є магазин, хтось захворів – в аптеці у дворі можна все придбати. Окрім цього, в нашому житловому комплексі буде навіть кав’ярня, тому кожен зможе відпочити, розслабитися, познайомитися з сусідами. Також ми збираємося облаштувати спортивний майданчик, дитячий майданчик, дитячий центр. Тобто кожен, хто житиме в такому комплексі, зможе відчути, яким є затишне, спокійне, якісне життя там, де зручно і комфортно, і де все знаходиться «під рукою».


Чому варто обирати саме наш житловий комплекс
Наша компанія хоче для свого міста тільки найкращого. Тому зведення будинків – це не просто робота, ми робимо все максимально якісно, щоб люди почувалися в наших будинках щасливими. Ми будуємо житловий комплекс «Сонячний» так, щоб потім не було соромно перед громадою нашого прекрасного міста. Для цього ми закуповуємо матеріали, які відповідають всім державним стандартам, наймаємо перевірених підрядників, контролюємо кожен етап будівництва, аби впевнитися в тому, що будинки будуть міцними та довговічними. Ми приділяємо багато уваги теплоізоляції, облаштуванню різних видів комунікацій тощо. Ми хочемо зробити місто ще більш мальовничим, затишним, таким, в якому захоче жити кожен.

Ми будуємо не просто комплекс, а окрасу нашого міста. Адже тисячолітній Васильків заслуговує на якісне житло!